Opstartregeling seizoen 2021 – 2022

Dag beste leden en toekomstige leden! Zoals jullie wel weten zijn we nog niet aan de eindmeet van de COVID-19 pandemie. Dit maakt dat onze gemeente nog steeds voorziet in een vaccinatiecentrum in de sporthal.

Hierdoor zien wij en alle sportclubs zich genoodzaakt om origineel uit de hoek te komen wat betreft de regeling van alle trainingsmomenten in de sportinfrastructuur die nog voorhanden is.

In dit bericht trachten we u zo goed mogelijk op de hoogte te brengen rond de gevolgen en nieuwe regeling voor de opstart van het nieuwe seizoen. Dit is de voorlopige opstartregeling zoals de situatie zich nu voordoet. We hopen natuurlijk op uw begrip mocht dit in de toekomst nog wijzigen in functie van de verdere evolutie van de pandemie.

Zoals elk jaar wordt het bedrag van de inschrijving bij stopzetting niet terugbetaald. Indien we de trainingen wegens de pandemie dienen stop te zetten voorzien we wel een compensatie in lijn met het aantal gemiste trainingen (denk het compensatiekampje van vorig jaar). 

Zoals je zal merken zijn er wijzigingen in de trainingsdata, -uren, -duur , prijs en locatie van de trainingen. Bekijk de tabellen dus aandachtig.

We voorzien een extra info- en inschrijfmoment op zaterdag 4 september tussen 10u en 12u in de sporthal. 

1. Wijzigingen in leslocatie

zaalplan zaterdag

De trainingslocatie is nu voor alle groepen op zaterdag en in de sporthal aan de kant van de Lindestraat, met uitzondering voor de “start to gym” groep van de volwassenen. Zij zullen nu op donderdag training krijgen in het judo-lokaal. Gezien de grootte van het judolokaal zullen de volwassenen geen toestelturnen krijgen. We spitsen ons dan toe op grond en acro.

2. Wijzigingen in trainingsmoment en uurregeling.

Er zijn geen trainingsmomenten op woensdag mogelijk. In onderstaande tabellen krijgt u de nieuwe trainingsmomenten te zien alsook de bijhorende uurregelingen en eventuele prijswijzigingen. De grootste wijzigingen zijn hier voor groep 4 en de “start to gym” groep die van 1,5 naar 1u training gaan. De prijs wordt hierop aangepast.

Naar trainingsmoment toe zijn de grootste wijzigingen die voor de woensdag groep die nu op zaterdag mag trainen, en voor de “start to gym” groep die nu naar donderdag verhuist.

Controleer ook de nieuwe uurregeling want daar zijn ook wijzigingen in doorgevoerd.

Olympisch turnen – algemene vorming (start 11 september)

 

 

Olympisch turnen – specifieke vorming (start 11 september)

groepuurleeftijdprijs*Inschrijven
grond/acroza 11u00 - 13u00vanaf 5 jaar€ 180Schrijf in
trampolineza 11u00 – 13u00vanaf 5 jaar€ 180Schrijf in

Kleuter- en Peuterturnen (start 11 september)

groepuurleeftijdprijs*Inschrijven
kleuterturnenza 11u00 - 12u00vanaf 3 jaar€ 100Schrijf in
kleuterturnenza 12u00 - 13u00vanaf 3 jaar€ 100Schrijf in

Start to gym (start 9 september)

groepuurprijs*Inschrijven
Start to Gymza 9u45 - 10u45€ 100Schrijf in